Окупанти не полишають амбіцій зайти у Запоріжжя, - ОВА

Російські окупанти не полишають амбіцій зайти у Запоріжжя. Села поблизу Гуляйполя постійно обстрілюють окупанти. Про це повідомляє Запорізька ОВА у Telegram.

"Картина воєнних дій на Запорізькому напрямку залишилася незмінною: ворог намагається просунутися вглиб області і не полишає своїй амбіцій зайти у Запоріжжя. Села поблизу Гуляйполя постійно обстрілюють окупанти. Інколи інтервали між серіями розривів снарядів - не більше 2 хвилин", - йдеться у повідомленні.

Також в ОВА нагадали, що Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців окупованих територій Запорізької області із закликом не надавати свої особисті дані, які росіяни можуть підступно використати для фальсифікацій на так званих референдумах.

"Ще раз нагадуємо: уважно ставтеся до тієї інформації, яку ви надаєте загарбникам про себе, адже будь-які анкети, які ви заповнюєте і залишаєте паспортні дані, будь-які папери, які підписуєте, навіть коли просите про гуманітарну допомогу, будуть використані, аби сфальшувати на вашій землі референдум", - зауважили у Запорізькій ОВА.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення