Окупанти обстріляли дитсадок на Донеччині

 УНН

Російські найманці обстріляли зі стрілецької зброї селище Чермалик Волноваського району Донецької області, влучивши у будівлю дитячого садка. Про це повідомила прес-служба операції Об'єднаних сил (ООС)

"22 січня 2019 року голова сільської ради селища Чермалик повідомив, що близько двох годин ночі, з боку тимчасово окупованої території з позицій збройних формувань Російської Федерації здійснено обстріл їхнього селища. Прибувши на місце обстрілу, спостережна група української сторони СЦКК з'ясувала, що вночі найманці збройних формувань Російської Федерації з напрямку Набережне здійснили обстріл зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик, Волноваського району, Донецької області. В ході проведення фотофіксації були зазначені пошкодження будівлі функціонуючого дитячого садка "Сонечко" за адресою вулиця Миру, буд. 21а", - зазначили в прес-службі.

Зокрема, за даними ООС, зранку 22 січня завідуюча дитячим закладом виявила кульовий отвір у віконній рамі та внутрішній стіні ігрової кімнати. Спостерігачі СЦКК з'ясували, що пошкодження були завдані кулею калібру 7,62 мм, яку знайшли на підлозі кімнати.

Крім того, у сусідньому житловому будинку №21, за повідомленнями господарів квартир №7 та 10, також зафіксовані пошкодження віконного скла, рами вікна та підвіконня, які виникли в результаті влучення кулі калібру 7,62 мм.

Під час цих обстрілів ніхто не постраждав. Факт і обставини обстрілу вищевказаного дитячого садка з боку найманців збройних формувань Російської Федерації знайшли своє підтвердження і у щоденному звіті СММ ОБСЄ, який опубліковано 23.01.2019 року.

"Бойовики продовжують безвідповідально руйнувати житлові будинки, об'єкти інфраструктури населених пунктів, порушуючи усі норми міжнародного гуманітарного права", - додали в прес-службі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення