Окупанти обстріляли Харків ракетами С-300 з Бєлгорода, у 5-поверхівці з людьми всередині знищено 3 поверхи (відео)

Унаслідок ранкового обстрілу Харкова постраждав житловий багатоповерховий будинок у центральній частині Київського району. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

"Житловий будинок за місцем першого прильоту сильно постраждав. Рятувальники розбирають завали у центрі Харкова. З-під руїн житлового будинку вже врятували трьох людей – двох жінок та чоловіка. Попередньо не постраждали. Рятувальні роботи продовжуються", - написав Терехов.

У Харківській обласній прокуратурі уточнили, що ЗС РФ обстріляли центр Харкова близько 9:20.

"Російська ракета влучила у дах п’ятиповерхівки у Київському районі міста: повністю зруйновано три поверхи. За попередніми даними, окупанти обстріляли Харків ракетами С-300, випущеними з території Бєлгородської області РФ", - йдеться у повідомленні.

Також міський голова повідомив про ще один приліт також по центральній частині Київського району. Пошкоджено адміністративну будівлю. Інформації про постраждалих наразі немає.

У пресслужбі Харківської обласної прокуратури показали фото зруйнованої адміністративної будівлі.

Уночі російські військові обстріляли ракетами Індустріальний район Харкова. Ворожі снаряди влучили у приватний житловий будинок. Під час розбору завалів знайдено тіло жінки. Ще одна ракета "прилетіла" неподалік приватного житла. Від розльоту осколків спалахнув будинок. На щастя, постраждалих немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення