Окупанти обстріляли патруль СММ ОБСЄ

Збройні формування Російської Федерації та їхні найманці на Донбасі, продовжують навмисно грубо перешкоджати проведенню моніторингу безпекової ситуації членами патрулів Місії. Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил.

У понеділок, 4 лютого, у період між 10:25 та 10:30 поблизу блокпоста Збройних сил України члени патруля зафіксували п'ять вибухів невизначеного походження на відстані орієнтовно 2–3 км на схід і південно-південний схід.

"О 10:30, коли вони (члени патруля – ред.) вже сіли в патрульні автомобілі, спостерігачі почули ще три вибухи у безпосередній близькості за 70–100 метрів від того місця, де вони перебували. Вибухи супроводжувалися полум'ям, димом та з розлітом сажі та снігу", - повідомляє прес-центр.

Патруль одразу перемістився приблизно на п'ять кілометрів до східної околиці міста Золоте-2 (Карбоніт; на захід від Луганська). Між 10:40 і 10:50 спостерігачі зафіксували, що кількість порушень режиму припинення вогню зростала. Патруль був змушений залишити цей район.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення