Окупанти обстріляли з гранатометів Мар'їнку

Від початку поточної доби, станом на 12:00, на лінії бойового зіткнення зафіксовано два порушення режиму тиші з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це йдеться на сайті Міноборони України.

"Вчора, 20 вересня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано одне порушення режиму тиші. Так, на Луганському напрямку, близько 16:00 години, ворог здійснив неприцільний обстріл позицій наших військ зі стрілецької зброї неподалік населеного пункту Новоолександрівка. Ця провокація не несла загрози життю наших воїнів, тому вогонь у відповідь не відкривався", - йдеться у повідомленні.

Вже сьогодні, 21 вересня вранці, у районі населеного пункту Мар’їнка, противник здійснив постріли у бік позицій українських захисників зі стрілецької зброї, а також три постріли із гранатомета пристосованого для використання мін ПОМ-2.

"Згодом, ворог застосував стрілецьку зброю під час обстрілу позицій українських військових неподалік Водяного. Бойових втрат серед наших героїв-захисників немає. Враховуючи провокативний характер обстрілів, наші воїни вогонь у відповідь не відкривали", - повідомив речник.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення