Онук забив до смерті рідну бабусю через відсутність роботи

Поліцейські Київщини затримали чоловіка, який до смерті побив рідну бабусю. Зловмисника затримано за «гарячим слідом», він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

"До Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що в одному із будинків селища Гребінки виявлено 82-річну жінку з рубаною раною голови та численними ушкодженнями. Під час проведення першочергових оперативно-розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника та затримали. Ним виявився 33-річний онук загиблої. Чоловіка доставили до відділу поліції, де він зізнався у скоєному та надав правдиві покази", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалось, ввечері між бабусею та онуком стався конфлікт через відсутність роботи. Під час сварки розлючений молодик не стерпів, взяв граблі та наніс численні удари бабусі, як по голові так і по тілу. Після інциденту чоловік пішов додому, а наступного дня викликав лікарів. Від отриманих травм літня жінка померла в кареті швидкої.

За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення