Опіки і жахливі рани: киянин-наркоман катував кохану паяльником та бив ременем по обличчю, голові та тулубу

До 8 років позбавлення волі засуджено киянина, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження та опіки своїй співмешканці. У ході обшуків в квартирі ката знайшли наркотики. Йому 31 рік, він раніше судимий.

"У травні 2023 року обвинувачений вступив у словесний конфлікт зі своєю співмешканкою, у ході якого протягом тривалого часу паяльником заподіював потерпілій тілесні ушкодження та опіки, чим завдав їй фізичних страждань та нестерпного болю. Також зловмисник наносив потерпілій численні удари, у тому числі, ременем по обличчю, голові та тулубу, чим спричинив останній тяжкі тілесні ушкодження", - повідомили у прокуратурі.

Вказаного громадянина затримали одразу після вчинення кримінального правопорушення. У ході обшуку за місцем його проживання правоохоронці вилучили знаряддя вчинення злочину (паяльник), а також наркотичний засіб.

Вирок злочинцю винесли за обвинуваченням у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, вчиненого способом, що має характер особливого мучення, та у незаконному виготовленні та зберіганні наркотичного засобу без мети збуту (ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 121 КК України).

Раніше у поліції повідомляли, що випадок стався на Лісовому масиві на вулиці Кубанської України. Співмешканець на ґрунті ревнощів до знайомого протягом трьох діб знущався над жінкою у власному помешканні. Після скоєного він одразу поїхав шукати собі адвоката, а жінку врятувала швидка.

Більше читайте у публікації "Надзвичайних новин" У Києві чоловік тримав у неволі співмешканку, бив і катував паяльником (фото).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення