Описала власну смерть у щоденнику: з'явилися деталі вбивства двох дівчат у Києві (відео)

Про шокуючі подробиці смерті та тортури, які довелося пережити юним Марії та Єві у Києві перед смертю розповіли рідні дівчат. Про це стало відомо в ефірі ток-шоу "Стосується кожного" на телеканалі "Інтер".

Вражають деталі, які стали відомі під час підготовки програми. Батьки вбитої Марії знайшли щоденник, в якому їхня донька відверто описує своє життя, навіть, розповідає про власне вбивство.

Дівчина захоплювалася переглядом фільмів жахів і любила носити темний одяг.

"У той день, коли я вибрала все неправильно, моє життя обірвалося, ніби зависло в часі, я жила кілька років поза ним... Як це сталося? Якщо це когось хвилює, то я перекажу в подробицях моє вбивство", - написала вона

"Все сталося швидко, практично за хвилину. Я, вже ні на що не реагуючи, лежала в міцних обіймах "вбивці". Оскільки я не могла зрушити з місця, мені спало на думку дотягнутися рукою, хоч доторкнутися в останній раз. "Вона мертва" - я почула це з вуст Єви, яка обурено дивилася на Сергія, заплакала, а потім обняла", - описувала Марія в щоденнику.

Родичі дівчини впевнені, що це була вигадана історія, яка не мала нічого спільного з реальним життям.

За словами експертів, подібні записи можуть вказувати на те, що дівчина знала своїх вбивць або їх оточення, а значить потрапила в квартиру по добрій волі.

Нагадаємо, тіла 16-річної Єви та 19-річної Марії в шафі на балконі знайшла власниця квартири, яку на Новий рік здала невідомій подружній парі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення