Опубліковано відео найкрасивішої жінки у світі на відпочинку без бюстгальтера

Американська супермодель Белла Хадід, яку визнали найкрасивішою жінкою в світі, опублікувала відверте відео без бюстгальтера з відпочинку. Ролик з'явився в Instagram знаменитості.

На записі 23-річна Хадід позує перед камерою, сидячи на дерев'яному лежаку. На дівчині джинсова блакитна сорочка з чорними хрестами, яка надіта на голе тіло і розстібнута таким чином, що з-під неї видно частину грудей супермоделі.

Її образ доповнений яскраво-червоною квіткою у волоссі і блакитними окулярами, які Хадід випустила в колаборації з американським брендом Chrome Hearts.

Шанувальники і друзі знаменитості прийшли в захват від нової публікації. «Краса!», - написав французький дизайнер Симон Жакмю. «Белла, я тебе обожнюю», - похвалила американська виконавиця Равіна Аврора.

Як відомо, у жовтні зовнішність Хадід визнали ідеальною, а саму модель назвали найкрасивішою жінкою світу. Керівник центру косметичної і пластичної хірургії в Лондоні доктор Джуліан Де Сільва співставив обличчя дівчини з правилом золотого перетину. Виявилося, що її пропорції на 94,35 відсотки близькі до досконалості.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення