Опублікували результати судмедекспертизи тіл пасажирів А321

 Lenta.ru

Всі пасажири, які загинули у російському літаку у Єгипті, загинули через різні типи травм. Про це йдеться в результатах судово-медичної експертизи, що опинилися в розпорядженні телеканалу Lifenews.

За інформацією видання, судмедексперти з Санкт-Петербурга розділили загиблих на дві групи. До першої увійшли ті, чиї тіла були знайдені в районі падіння основної частини літака. Вони померли через втрату крові, шок, черепно-відкрити мозкові травми і численні переломи.

Другі, які сиділи в хвостовій частині лайнера, загинули через так звані вибухові травми. У них діагностували опіки понад 90 відсотків тканин, стверджує телеканал. Ділянки обгорілих тканин проаналізують на наявність слідів вибухівки. Однак експерти вже звернули увагу на те, що в багатьох тілах загиблих, що летіли в хвостовій частині, присутні частинки металу і обшивки літака.

Будь-якої офіційної інформації про це на даний момент немає.

ТАСС передає, що в даний час експерти почали аналізувати інформацію бортових самописців Airbus. Дослідження чорних скриньок проводиться в Каїрі. Вранці у вівторок, 3 листопада, джерела в столиці Єгипту повідомили агентству, що на місці катастрофи на Синайському півострові знайдені елементи, що не відносяться до конструкції літака. Їх походження встановлюється.

За інформації американських телеканалів CBS і NBC, інфрачервоний супутник США зафіксував тепловий спалах над Синайським півостровом, коли в небі знаходився пасажирський літак Airbus компанії «Когалимавіа». Наголошується, що фахівці вивчають дані з супутника на предмет того, що могло викликати спалах. За інформацією телеканалів, однією з причин може бути вибух в паливному баку або двигуні, при цьому також не виключається варіант детонації бомби. У Пентагоні дану інформацію залишили без коментарів

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення