Організація Talitha Kum відправила активісток в борделі для порятунку дітей

 Lenta.ru

Більше тисячі активістів релігійно-благодійної організації Talitha Kum, працюючи в борделях, рятують дітей від рабства. Про це заявив голова організації Джон Студзински, виступаючи на конференції, присвяченій правам жінок, повідомляє The Huffington Post.

За словами відомого банкіра і філантропа, в організацію входять зараз 1 100 жінок-активісток, які працюють в 80 країнах. Найближчим часом вони планують розширити свою діяльність, утворивши осередку ще в 60 державах.

Одним з методів роботи організації, як пояснив Студзински, є впровадження активісток в борделі під виглядом повій. Вони працюють там під прикриттям, викуповуючи неповнолітніх дівчаток, яких часто продають у рабство власні батьки. Для розміщення викуплених дітей планується побудувати спеціальні будинки.

Наші сестри не довіряють нікому. Не довіряють уряду, не довіряють компаніям, не довіряють місцевій поліції, - повідомив Студзински. - Іноді й чоловікам-церковникам не довіряють.

Вони працюють в борделях, і ніхто не знає про це».

Організація Talitha Kum (у перекладі з одного з арамейських мов «Маленька дівчинка, вставай») була створена в 2009 році. В якості мети заявлена боротьба з рабством, в першу чергу жіночим і дитячим. Активісти заявляють, що вони «зосереджені на служінні найбільш уразливим і слабким за прикладом Ісуса»

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення