Організували трафік дві жінки: на Миколаївщині затримали банду наркозбувачів (фото, відео)

Декілька років - дві «мадемуазелі» ромської національності тримали на «метадоновому та опійному гачку» більше сотні людей в м. Южноукраїнск та по всій території Вознесенського району на Миколаївщині. Про це розповів начальник ГУНП в Миколаївській області Сергій Шейхет у Facebook.

Зазначається, що 23 березня в ході проведення спеціальної операції затримано 6 учасників злочинного угрупування, які налагодили наркотрафік у Вознесенському районі. Їх заробітки сягали до 500 000 тис гривень. Збували близько 10 000 доз щомісяця

«Клієнтська база» - понад сотню людей різного віку у тому числі молодь.

Ролі учасників чітко розподілені між собою. Крім того, навіть на в’їзді в місто чергували «фішкарі», які у випадку появи незнайомих поліцейських авто (або підозрілих), відразу інформували організаторів, які в свою чергу (маючи певний час) відразу збувались наркотичного засобу...

Цього разу «бізнес-вумен» дізнались про поліцейських, коли ми вже пиляли вхідні двері. Наркозбувачі встигли лише вилити частину наркотику до унітазу, і то невдало, так як «змити» не встигли - спецпризначенці КОРДу уже надягали наручники.

Проведеними десятками обшуками вилучено готівку, наркотичні засоби та різні приладдя, декілька десятків мобільних телефонів та майже півсотні сім-карток, а також чорнові записи в яких розписано, і розподіл заробітку, і номери «клієнтів»

Зараз їх затримано та повідомлено про підозру за ч.2 ст. 307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів). Санкція статті - до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення