​Основна версія – ревнощі: з’явились вражаючі подробиці вбивства поліцейської в Києві

 Страна

Ймовірним мотивом вбивства співробітниці кіберполіції в Києві стали ревнощі. Цю інформацію підтвердив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко

"Немає підстав вважати, що вбивство було пов'язане з професійною діяльністю загиблої. Основна версія, яку відпрацьовує слідство - вбивство на грунті ревнощів. Але між загиблою і вбивцею могли бути і інші неприязні стосунки. Що сталося: одна жінка зарізала іншу. Коли наносять 40 ножових поранень - одразу зрозуміло, що до цього людину спонукала сильна ненависть", - зазначив заступник голови МВС.

Жорстоко вбита у Києві старший інспектор Департаменту кіберполіції Святослава Петрова

Жорстоко вбита у Києві старший інспектор Департаменту кіберполіції Святослава Петрова

За словами Геращенка, як правило, "сліпа лють застилає очі" і вбивця може продовжувати наносити удари, навіть коли жертва вже мертва.

"Поліція швидко затримала підозрювану. Незабаром її судитимуть. Приносимо співчуття родині, рідним і близьким загиблої", - додав Геращенко, уточнивши, що суд над підозрюваною у вбивстві відбудеться в найближчі 48 годин.

Нагадаємо, о третій годині ранку в Києві було виявлено тіло молодої жінки з ножовими пораненнями. Пізніше з'ясувалося, що у неї при собі було поліцейське посвідчення. Загиблою виявилася старший інспектор Департаменту кіберполіції Святослава Петрова. Пізніше прокуратура повідомила 37-річній киянці про підозру у вбивстві жінки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення