Особливості нового житлового комплексу Гранд Бурже

Є низка вагомих причин, які мотивують купувати квартири у передмісті Києва. Нерухомість насамперед приваблює близькістю до рекреаційних зон, а також можливістю щодня насолоджуватися тишею й прогулянками на свіжому повітрі та водночас швидко діставатися до центру Києва. У Бучі, за 20 км від станції метро «Академмістечко», будується стильний ЖК Гранд Бурже, що заслуговує на увагу інвесторів. Подробиці — далі у матеріалі.

ЖК Гранд Бурже

Чому Гранд Бурже?

Гранд Бурже — новий житловий комплекс у зеленому передмісті Києва. Проєкт відповідає вимогам, які висуваються до об’єктів нерухомості класу «бізнес». Це ідеальна локація для тих, хто прагне жити, відпочивати та організовувати дозвілля, не залишаючи територію свого комплексу. Що мотивує інвестувати у новий проєкт?

Надійний забудовник та висока якість будівництва

Зведенням нового комплексу займається девелоперська компанія Linevich Group. З деталями щодо ходу будівництва можна ознайомитися на офіційному сайті або Facebook-сторінці проєкту. Щоб переглянути дозвільну документацію, варто відвідати відділ продажу.

Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією. Для утеплення фасаду використовується мінеральна вата, яка забезпечує високі показники енергоефективності та звукоізоляції.

Вигідне розташування

Житловий комплекс Гранд Бурже знаходиться поряд із Новим шосе, проте спроєктований таким чином, щоб забезпечити резидентам цілковиту тишу. Дорога до Києва займає близько 30 хвилин автомобілем. У радіусі 2–3 км зосереджені Бучанський міський парк, екстрим-парк «Шалена Білка» та парк розваг для дітей.

У пішому доступі розташовані ринки, магазини товарів першої необхідності, школи, медичні центри, аптеки, банківські та поштові відділення.

Інноваційна система безпеки

Забудовник подбав про безпеку та недоторканність приватного життя резидентів. Реалізовано наступне:

  • закрита територія;
  • система контролю доступу;
  • система відеоспостереження за громадськими просторами.

Власна інфраструктура

На території запроєктовано:

  • ТРЦ Avenir Plaza, де працюватимуть ресторани та кав’ярні, спортивний клуб з басейнами, кінотеатр Filmax, супермаркет «Сільпо», магазини одягу й аксесуарів, побутової техніки та електроніки;
  • дитячий садок «Світ у кишені»;
  • дитячі майданчики й локації для занять спортом;
  • підземний та наземний паркінги.

Якщо ви зацікавлені у купівлі квартири в ЖК Гранд Бурже, дзвоніть та приїжджайте до відділу продажу. Ознайомитися з плануваннями можна на офіційному сайті проєкту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення