Островський, який збив дитину в Києві, рік тому брав участь у побитті чоловіка

 Fakty.ua

Підозрюваний у скоєнні ДТП в Києві водій Hummer Кирило Островський, внаслідок якої загинула 10-річна дівчинка, у 2017 році разом з друзями напав на відвідувача торгового центру. Островський разом з друзями побили чоловіка та зламали йому ніс.

Як стверджує постраждалий киянин на ім'я Сергій, за 9 місяців слідство так і не зрушило з місця. При цьому було багато свідків інциденту, а також як докази можна було використовувати камери спостереження супермаркету, які зафіксували бійку. Проте поліцейські не знайшли винних і не коментують цю інформацію.

Нагадаємо, увечері 24 липня у Києві водій на автомобілі Hummer збив дівчинку на пішохідному переході та намагався втекти з місця аварії. Через деякий час дитина померла від отриманих травм, а водія після гонитви затримали правоохоронці.

Водієм авто виявився 23-річний Кирило Островський – колишній боксер, а сьогодні – директор, власник та інвестор фірми Fit&Sweet.

Островському вже оголосили про підозру у скоєнні злочинів за двома статтями: чоловікові загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення