Отримала 5 років: на Запоріжжі жінка катувала тварин та знімала порно

На Запоріжжі за вироком суду «шкуродерка» та розповсюджувачка порноконтенту отримала реальний строк покарання, її співмешканцю встановлено випробувальний термін. Про це повідомляє місцева прокуратура.

За принципової позиції прокурорів Токмацької місцевої прокуратури у суді доведено винуватість молодої жінки та її співмешканця у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 301, ч. 3 ст. 299 КК України.

Судовим розглядом встановлено, що упродовж 2018-2020 років двоє мешканців Вільнянського району Запорізької області створювали фотозображення та відеопродукцію порнографічного характеру, яку у подальшому розповсюджували за допомогою мережі Інтернет. Крім того, публічним обвинувачем у суді доведено факт знущання жінки над твариною, унаслідок яких настала її загибель, що було знято останньою на відео та у липні 2020 року викладено у соцмережі.

Вироком суду 25-річну жінку засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатись діяльністю, пов’язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції на 3 роки, її співмешканцю суд призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права займатись діяльністю, пов’язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції на 3 роки, встановивши йому іспитовий строк 3 роки.

Наразі, на м’якість призначеного обвинуваченому покарання прокурором готується апеляційна скарга.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення