Отримав 10 років: на Одещині засудили злодія, який напав на таксиста

До десяти з половиною років позбавлення волі засудив Приморський райсуд Одеси рецидивіста з Сарати за розбійний напад на таксиста. Про це повідомляє "Думська".

Вирок, винесений 21 грудня і передбачає також конфіскацію майна засудженого.

Злочин було скоєно в лютому 2017 року. Близько другої години ночі зловмисник домовився на Преображенській вулиці Одеси з таксистом на Daewoo Lanos підвезти його до ринку. Добравшись до пункту призначення, пасажир почав погрожувати водієві пістолетом і вимагав віддати телефони, навігатор і гроші. Далі наказав жертві знайти канат, щоб зв'язати його і помістити в багажник. Водієві вдалося вирватися і втекти в поле.

Злочинець сів за кермо і поїхав в Одесу, де його затримала поліція. При огляді машини виявився пістолет, а потерпілий таксист пізніше впізнав затриманого.

У суді обвинувачений свою провину визнав частково. Повідомив, що в Одесі побачив заведений автомобіль без водія і вирішив його викрасти. Суд йому не повірив.

Злочинець раніше притягувався за розбій, відбував покарання за ґратами, а після виходу на свободу знову здійснював злочини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення