Отримав 14 років: на Хмельниччині засудили молодика, який вбив священника

На Хмельниччині до 14 років позбавлення волі засуджено молодика, який убив священика із Закарпаття. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що наприкінці липня 2020 року на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що неподалік автобусної зупинки одного з сіл Летичівського району Хмельницької області виявлено тіло неопізнаного чоловіка 30-35 років.

Проведеними першочерговими заходами поліцейські Хмельниччини виявили ознаки насильницької смерті та відкрили кримінальне провадження за кваліфікацією «умисне вбивство».

У подальшому оперативники встановили особу вбитого, яким виявився 36-річний житель Закарпатської області — священнослужитель, який зник напередодні.

Розшуковими заходами поліцейськими крок за кроком було відновлено місцеперебування та шлях пересування потерпілого й встановлено особу підозрюваного — раніше неодноразово судимого за вчинення злочинів 28-річного жителя Вінничини.

Співробітники карного розшуку Хмельницької та Донецької областей затримали зловмисника з речами потерпілого в м. Дружківка Донецької області.

Нещодавно Летичівський районний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав підсудного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно, що завдало значної матеріальної шкоди), ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України і визначив йому покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення