Отруїв людей заради мобільних телефонів: в Одесі судять злочинця

В Одесі судитимуть підозрюваного в розбої і вбивстві. Про це повідомляє місцева прокуратура.

Зазначається, що 3 грудня минулого року чоловік з метою пограбування, прийшов до квартири своєї знайомої, під приводом знайомства з друзями та спільного відпочинку.

При собі підозрюваний мав підготовлену для скоєння злочину хімічну речовину «Азалептин», яку він в подальшому додав в напої потерпілих, з метою введення їх у безпорадний стан та подальшого заволодіння майном. Через деякий час після вживання напоїв з хімічною речовиною, потерпілі почали втрачати свідомість.

Надалі, скориставшись безпорадним станом потерпілих, зловмисник заволодів їх мобільними телефонами, золотими прикрасами, грошима та банківськими картками.

Внаслідок протиправних дій підозрюваного один з потерпілих, не приходячи до тями, помер в своєму ліжку, ще двом - надано першу невідкладну медичну допомогу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СВ відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції №1 ГУНП в Одеській області. За цей злочин Законом передбачено до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення