Озброєні злочинці винесли 1,6 млн гривень: у Харкові зухвало пограбували фінустанову (відео)

Правоохоронці затримали двох чоловіків, причетних до розбійного нападу на обмінник валют. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції.

Подія відбулася 20 квітня, до поліції звернулась працівниця обмінного пункту м. Харкова та повідомила, що невідомий чоловік напав на касира і, під погрозою застосування пістолету, заволодів 1 600 000 гривень. Його спільник у цей час перебував на вулиці та контролював щоб ніхто не завадив вчиненню злочину.

Зловмисники - жителі Харкова віком 33 роки. На разі встановлено, що на їх «рахунку» близько 10 епізодів розбійних нападів, грабежів, викрадення людини, крадіжок з проникненням. Точна кількість вчинених злочинів встановлюється.

Під час проведення обшуків за місцями мешкання «любителів легких грошей» виявлено та вилучено речові докази, серед яких рації, одяг та автомобілі (якими користувалися під час скоєння злочинів), 44 000 доларів США та близько 270 000 гривень.

На підставі зібраних поліцейськими доказів Фемідою обрано запобіжні заходи - тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення