Озвучено шокуючі подробиці підриву місії ОБСЄ

У другій машині ОБСЄ під час підриву в Луганській області перебували громадяни Російської Федерації, які і були ціллю бойовиків.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"СММ ОБСЄ повинна дати пояснення, хто перебував у другій машині місії під час підриву поблизу н. п. Пришиб. За нашими даними, у другому автомобілі місії перебували громадяни РФ з числа спостерігачів ОБСЄ", – повідомив Тимчук.

Зазначимо, раніше Тимчук відзначив, що впродовж останніх діб на Донбасі відзначається різке загострення ситуації, причиною якого стала активізація обстрілу проросійських бойовиків на сході України.

"Після підриву 23.04.2017 р на міні автомобіля спостерігачів СММ ОБСЄ, активність російсько-терористичних військ на Донбасі на дві доби знизилася, після чого впродовж останніх діб зазначається нове різке загострення ситуації", - повідомив Тимчук.

Він додав, що разом з різким збільшенням обстрілу окупантами українських позицій і цивільних об'єктів, відзначається активізація на окремих ділянках снайперів і ДРГ противника, а також перекидання до переднього краю і формування нових мобільних вогневих груп.

Тимчук наголосив, що кремлівські куратори бойовиків в ОРДЛО вимагають від них активізувати пропаганду на підконтрольній Києву території, насамперед у Донецькій та Луганській областях.

"Російські куратори в "адміністраціях голів" "ДНР і ЛНР" повідомили про вимогу адміністрації президента РФ щодо активізації цілеспрямованої інформаційно-пропагандистської роботи на підконтрольних Україні територіях (насамперед – з цільовою аудиторією в Донецькій і Луганській областях), з використанням підконтрольних бойовикам ЗМІ, соцмереж, агентури на прифронтових територіях", - зазначив він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення