Падіння літака з курсантами: як сьогодні виглядає місце авіакатастрофи

З моменту падання літака Ан-26Ш поблизу Чугуєва на Харківщині минуло вже три дні. Як сьогодні виглядає місце трагедії повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на УНН.

Літак, після проведення рятувальниками гасіння пожежі та пошукових робіт, а правоохоронцями - першочергових слідчих дій, перемістили до військової частини у Чугуєві. Там уламки літака перебувають під цілодобовою охороною.

До Харкова вже прибули 17 родин загиблих курсантів з інших міст. Сьогодні розпочнеться забір зразків для аналізу ДНК з метою надалі провести ідентифікацію тіл.

На місці падіння літака на третій день після події, про трагедію, яка тут сталася, нагадує обмежувальна стрічка, повалені та спиляні деревця, сліди від вогню на землі та квіти, які принесли родичі загиблих та просто небайдужі люди.

Нагадаємо, 25 вересня о 20:45 під Чугуєвом на Харківщині впав літак. Всього на борту повітряного судна перебувало 27 осіб — члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба: 25 загинули на місці, один із курсантів помер наступного дня від отриманих опіків. Ще одна людина наразі перебуває на лікуванні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення