Палестинець поранив ножем трьох ізраїльтян в місті Рішон Ле-Ціон в Ізраїлі

 ТАСС

Палестинець з міста Хеврон на Західному березі річки Йордан поранив ножем трьох ізраїльтян в місті Рішон Ле-Ціон в Ізраїлі.

Про це повідомив офіційний представник ізраїльської армії Пітер Лернер.

"19-річний терорист з Хеврона нападав на людей на вулицях Рішон Ле Ціона, троє людей отримали поранення", - сказав він. Про стан нападника не повідомляється.

Обстановка в області безпеки в Ізраїлі загострилася на початку жовтня. За цей час жертвами терактів стали 11 людей, ще понад 120 отримали поранення. За даними ЗМІ, в Єрусалимі та інших містах Ізраїлю, а також на Західному березі річки Йордан арабські радикали здійснили близько 60 нападів на ізраїльтян. При цьому у зіткненнях і при нападах були вбиті понад 60 палестинців, близько половини з яких, за даними ізраїльської сторони, - учасники атак.

29 жовтня ізраїльські солдати застрелили палестинця при спробі напасти з ножем на ізраїльтянина поблизу міста Хеврон на Західному березі річки Йордан. Про це повідомив офіційний представник поліції Ізраїлю Міккі Розенфельд. "Терорист спробував здійснити атаку з використанням холодної зброї поблизу міста Хеврон", - вказав поліцейський представник.

За його словами, "служби безпеки застрелили терориста".

Раніше також в районі Хеврона палестинець поранив ножем співробітника прикордонної поліції. Про це повідомив офіційний представник Армії оборони Ізраїлю Пітер Лернер.

"Військовослужбовець був поранений в Хевроні, - сказав армійський представник. Сили безпеки на місці застрелили нападника палестинця". За словами Лернера, "військовослужбовцю надається медична допомога".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення