Палестинський терор: за два тижні 10 вбитих і 127 поранених

 9tv.co.il

Прес-служба "швидкої допомоги" Ізраїля (МАДА) повідомила: за останні два тижні - від початку нової хвилі арабського терору - 10 ізраїльтян були вбиті. Зокрема, двох зарізали в Старому місті в Єрусалимі, ще двох застрелили в Юдеї та Самарії.

Дві людини були вбиті в автобусі в столичному районі Армон ха-Наців. Машину одного ізраїльтянина терористи закидали камінням, а коли він був змушений вийти з автомобіля, його смерть задавив водій проїжджав по шосе вантажівки.Ще дві людини загинули в теракті в Беер Шеве.

127 ізраїльтян отримали поранення різного ступеня тяжкості. Частині з них арабські терористи завдали ударів ножем та колючими предметами, інших обстріляли небудь задавили на машинах.

Вчора, нагадаємо, на перехресті при в'їзді в місто Аріель арабський терорист важко поранив ножем 25-річного ізраїльтянина.

Йосі Даган, глава регіональної ради "Шомрон", заявив після теракту на перехресті Аріель: "Проблема полягає в тому, що в автобусах, які там зупиняються, повно арабів, включаючи нелегалів".

"Ми попереджали про цю проблему - і ось результат: теракт", - сказав Йосі Даган.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення