Партизани влаштували терористам неприємний сюрприз

Українські партизани атакували колону техніки з російськими військовослужбовцями, які пересувалися по району Донецька, який розташований на околиці і відомий серед донеччан під назвою «Гвардейка».

Про це повідомляє у соцмережі партизанський товариство «Фронт визволення Донбасу і Луганщини».

«#Ходитеиоглядывайтесь Обизяны, сюрпрЫз сподобався? #@Йшастать цілими колонами по НАШОМУ місту. Звиняйте, але жертв рахувати не було часу. Порахуйте самі. Для бажаючих отримати пруф: беріть камеру і валіть в бік Гвардейки...», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що колона була підірвана за допомогою декількох керованих зарядів. Після успішно проведеної операції партизани, не приймаючи бою, відступили. У відповідь на диверсію російські окупанти і їх найманці відкрили на «зеленці» шквальний вогонь, проте ніхто з партизанів при цьому не постраждав.

Як повідомляють передплатники суспільства, ця диверсія може бути актом помсти за вбитих вчора бойовиками двох українських офіцерів: Гвардейка знаходиться в безпосередній близькості від Донецького аеропорту і від Авдіївки, в околицях якої вчора і загинули українські воїни.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення