Пасажир автобуса помер по дорозі до лікарні у Кропивницькому

 УНН

Сьогодні житель Кіровоградської області, який їхав в автобусі у Кропивницький, помер дорогою до лікарні. Цю інформацію кореспонденту повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

“До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до моргу обласної лікарні було доправлено чоловіка. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, поліцейські встановили, що це 35-річний мешканець одного з сіл Новоукраїнського району. За попередніми даними, чоловік їхав разом із своїми знайомими до Кропивницького, в автобусі йому стало зле, пасажири попросили, аби зупинили автобус на зупинці якнайближче до обласної лікарні, але довести чоловіка їм не вдалося, він дорогою помер. Відповідно тіло вони занесли до моргу”, — повідомили в поліції.

Також в прес-службі додали, що видимих тілесних ушкоджень при огляді тіла виявлено не було, інформацію за цим фактом буде внесено до ЄРДР як раптова смерть, але остаточне рішення буде прийнято вже після розтину тіла, а саме проведення судово-медичної експертизи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення