Пашинський є фігурантом справ Майдану - ГПУ

 Канал 112

Народний депутат Сергій Пашинський фігурує в одному з епізодів, який розслідує Генеральна прокуратура України (ГПУ) у рамках справ Майдану. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив начальник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

"Окремої справи, яка стосується розслідувань по Майдану, немає. Розслідується епізод так званої гвинтівки Пашинського, подій, які відбувалися 18 лютого 2014 року, де була виявлена гвинтівка у багажнику автомобіля одного з осіб, затриманих майданівцями. Це один із епізодів, зброя вилучена, власник допитаний, допитаний Пашинський та інші свідки. Факту застосування цієї зброї не встановлено, але слідство триває", - зазначив він.

31 грудня на дорозі в одному з сіл Васильківського району Київської області депутат від "Народного фронту" Пашинський з пістолета прострілив ногу чоловікові. За його словами, чоловік з пляшкою напав першим.

У поліції розповіли, що нападник вже мав проблеми з законом і що стосовно нього були відкриті провадження. Інцидент на дорозі розслідується як хуліганство.

Проте В'ячеслав Хімікус, той самий, якого поранив Пашинський, заявив, що нардеп не робив попереджувального пострілу в повітря, а цілився в груди. Те, що куля потрапила в ногу, назвав "щасливим збігом обставин".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення