Пасинок розстріляв вітчима у тирі, поціливши чітко в груди: відео моменту

Пасинок випадково вбив вітчима, вистріливши йому в груди з карабіна в тирі. Чоловік у момент вбивства фотографував хлопця на телефон. Нещасний випадок стався у Мособласті рф, пишуть росЗМІ.

Відомо, що 43-річний бізнесмен Емін Гулієв увечері 20 серпня приїхав до стрілецько-спортивного центру в м.Реутові із 17-річним пасинком Денізом. Захопив із собою свій карабін "Тигр". Емін пройшов у кімнату, де проводять заняття стрільби, постріляв сам і передав карабін Денізу.

Сам чоловік вирішив зробити фото пасинка на телефон. Підліток був у тактичних навушниках і з гвинтівкою, коли його вітчим вийшов на лінію пострілу у стрілецькій галереї. Хлопець, не бачачи вітчима, зайняв вогневий рубіж, вистрілив з карабіна і випадково влучив у груди Еміну. Куля калібру 7,62 влучила Еміну в живіт. Він помер до приїзду швидкої.

За словами співробітника тиру, Емін - їхній постійний клієнт. Останнього разу він повністю орендував стрілецьку галерею. Чоловік мав дозвіл на зброю.

Після смертельного поранення підліток переживає сильний стрес. Він не знав, як сказати зведеній сестрі, що випадково вбив її батька.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення