Патрульні врятували бійця АТО від самогубства у Хмельницькому

 УНН

У Хмельницькому патрульні поліції зняли з парапету мосту 20-річного парубка, який планував вчинити самогубство. У хлопця було посвідчення учасника бойових дій. Про це повідомили у патрульній поліції Хмельницького.

На лінію 102 близько 18.00 надійшло повідомлення про те, що на автоестакаді над залізничними коліями по вул. Трудова за парапетом стоїть молодий хлопець, який має намір стрибнути на залізничну колію.

Як повідомили у патрульній поліції Хмельницького на виклик терміново виїхав екіпаж патрульної поліції. За їх словами реально існувала загроза, що молодий чоловік має намір скоїти суїцид. Аби врятувати життя молодій людині, патрульні почали з ним розмовляти на нейтральні теми. Відволікаючи увагу одному з патрульних вдалось підійти зі спини до 20-річного парубка і зняти його з парапету мосту.

На місце події викликали швидку. Як стало відомо, парубок відслужив строкову службу у ЗСУ і має посвідчення учасника бойових дій. Зі слів хлопця поштовхом до самогубства стало нерозділене кохання з дівчиною. Наразі парубка оглядають лікарі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення