Педофіл зґвалтував чотирьох дівчаток, вивезених із окупованої території України в дитячий табір в Анапі (фото)

Педофіл із Воронезької області РФ поглумився над дівчатами у дитячому таборі "Счастливое детство" в Анапі, пише Shot.

Офіційно безробітний 49-річний Геннадій Ізмайлов зайшов до кімнати відпочинку та вчинив дії сексуального характеру щодо п'яти школярок віком від 10 до 12 років. Чотири дівчинки з окупованої Росією Донецької області, ще одна - з Московської області РФ.

У росЗМІ з'явилися подробиці про педофіла, який пробрався до школярок у дитячому таборі. Збоченець - мешканець Воронезької області. Він переліз через паркан на територію табору, перебуваючи у "сліпій зоні" камер спостереження.

Одна з дівчаток, третьокласниця, прокинулася і побачила чоловіка на своєму ліжку. Подумавши, що їй сниться жах, вона знову заснула. Вдруге вона підскочила, коли педофіл почав її торкатись. Дівчинка закричала.

"Спочатку він почав з нами розмовляти, ми навіть подумали, що це співробітник табору, - розповідає одна з дівчаток. - А потім цей дядько почав до нас чіплятися".

Затримали педофіла вже на території іншого дитячого табору в Анапі, а мешкав він на пляжі.

Порушено кримінальні справи за статтями "Розпусні дії" та "Насильницькі дії сексуального характеру" щодо неповнолітніх. Раніше Ізмайлов вже проходив у кримінальних справах за проникнення до житлового будинку, розпивання алкоголю та вживання наркотиків.

У соцмережах публікують фотографію злочинця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення