Пенсіонера, який зірвав портрет Сталіна, жорстоко побили

 Тобольск.ру

У Тобольську водій побив пенсіонера, який зірвав портрет Йосипа Сталіна зі скла автобуса. Про це в середу, 7 жовтня, повідомляє інтернет-видання «Тобольск.ру» з посиланням на очевидця.

Інцидент стався вранці на зупинці біля магазину «Ветеран». Пенсіонерка, яка їхала на автобусі маршруту «8к», розповіла, що коли автобус під'їхав до зупинки, з нього вийшов літній чоловік. Виходячи, він зірвав зі скла портрет Сталіна.

«Напевно, в далекому минулому він постраждав з вини вождя, інакше не можу пояснити його реакцію», - сказала співрозмовниця Тобольск.ру».

Після цього, за її словами, водій автобуса, «на вигляд - уродженець Кавказу», вийшов з кабіни і «почав тріпати старого і бити його». За подіями спостерігали пасажири і люди на зупинці.

У Тобольськом Пасажирському автотранспортному підприємстві (ПАТП) виданню розповіли, що пенсіонера дійсно побили на зупинці за те, що він зірвав портрет Сталіна. Однак, за версією співробітників ПАТП, його нападником був не водій, а пасажир: молодий чоловік, який побив пенсіонера милицею.

«Поки не можемо точно сказати, що там сталося. Справою займається поліція», - додали в ПАТП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення