Перегони в Одесі: п'яний водій розбив дев'ять припаркованих машин

Вночі в Одесі п'яний водій, тікаючи від представників патрульної поліції, скоїв наїзд на дев'ять автомобілів, які були припарковані вздовж вулиці. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Одеської області.

"Сьогодні вночі увагу інспекторів привернув автомобіль Toyota, який порушив правила дорожнього руху на вулиці Семена Палія. За допомогою гучномовця та спеціальних сигналів патрульні вимагали зупинити транспортний засіб, проте водій збільшив швидкість та намагався втекти. Під час переслідування, на вулиці Академіка Бочарова порушник здійснив зіткнення з 9 автівками, які були припарковані на краю дороги. В результаті останнього зіткнення автівка порушника пошкодилася настільки, що вже не могла рухатись далі", - йдеться у повідомленні.

Патрульні затримали водія. Спілкуючись з порушником, охоронці порядку виявили у нього явні ознаки сп'яніння. Також з'ясувалось, що громадянин ніколи не отримував водійського посвідчення.

Порушник пройшов огляд на стан сп'яніння за допомогою приладу Drager, результат склав 1,23 проміле вмісту алкоголю в крові.

Відео автотрощі можна переглянути за посиланням.

На водія склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КпАП, ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП, ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Загалом протягом ночі патрульні виявили 18 водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп'яніння.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення