Переплутав 13-річн​у дівчинку з лисицею: з’явились нові подробиці розстрілу дитини на Одещині

На Одещині чоловік поранив 13-річну дівчинку з рушниці, переплутавши з лисицею. До поліції про випадок повідомили лікарі. Дитині надали медичну допомогу, вона вже вдома. У поліції Одеської області розповіли подробиці.

"Правоохоронці з’ясували, що коли дівчинка їхала на велосипеді по дорозі додому, в неї зрикошетили дроби від двоствольної мисливської рушниці, з якої чоловік, що живе за 20 метрів від дороги, поцілив у лисицю, яка пробралася на його присадибну ділянку по домашню птицю. Дитині діагностували вогнепальне проникаюче поранення правої гомілки й непроникаючі поранення лівої гомілки та черевної порожнини", - йдеться у повідомленні.

Зброю в мисливця вилучили, вона зареєстрована.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли відомості за статтею 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення