Переплутав будинки: на Вінниччині зек жорстоко вбив 90-річну пенсіонерку

На Вінничині за місцем свого проживання було виявлено тіло 90-річної жительки одного із сіл Бершадського району з численними тілесними ушкодженнями та ознаками насильницької смерті. Вбивцю затримали. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції.

Зловмисник проник до будинку потерпілої, де між ними виник конфлікт. Нелюд цинічно та жорстоко наносив тілесні ушкодження по всім частинам тіла старенької, що спричинило гематоми та синці на лобній ділянці голови, переломи ребер, рук та ніг, закритої черепно-мозкової травми.

За результатами проведення комплексу оперативно-розшукових заходів та слідчих дій оперативниками відділу поліції 1 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області спільно з працівниками управління карного розшуку, використовуючи можливості інших оперативних служб, було встановлено особу злочинця.

27-річний раніше судимий односельчанин, який на момент вчинення злочину перебував на «умовному» терміні покарання має свою версію подій. Нібито він, будучи дуже напідпитку, переплутав будинки та сприйняв бабусю за зловмисницю в його оселі.

Реальні мотиви вчинення злочину та обставини події встановлять слідчі під час досудового слідства.

На цей час, ураховуючи зібрані докази, душегубу повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення