Переполох на Харківщині: чоловік "замінував" залізничний вокзал, бо посварився з родичами

На Харківщині поліція встановила чоловіка, який "замінував" залізничний вокзал. Як виявилось, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та зробив неправдиве повідомлення через непорозуміння з оточуючими та близькими родичами. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

11 березня о 23:57 до чергової служби Куп’янського районного відділу поліції надійшло повідомлення від громадянина про те, що він замінував залізничний вокзал на станції Куп'янськ-Вузловий. На місце одразу виїхали керівництво та слідчо-оперативна група Куп’янського районного відділу поліції, працівники кінологічного центру та вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області.

"Фахівці обстежили 2373 кв. метрів приміщень вокзалу та 2858 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 10 осіб. Рух потягів не припинявся, відвід транспорту не здійснювався. Під час огляду вибухових пристроїв або вибухонебезпечних речовин правоохоронці не виявили. Поліцейські встановили номер телефону, з якого надійшов дзвінок про мінування, та особу правопорушника. Ним виявився 38-річний мешканець селища Куп'янськ-Вузловий", - йдеться у повідомленні.

Слідчими за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років. На даний час вирішується питання щодо повідомлення про підозру правопорушнику та обрання йому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення