Перерізали горло та спалили: у Харкові затримали підозрюваних у вбивстві дівчини

У Харкові затримали підозрюваних в жорстокому вбивстві дівчини, спалене тіло якої виявили в колекторі.

Про це повідомили в обласному управлінні Нацполіціі.

"Жінка у віці 25-30 років загинула насильницькою смертю. На її голові та шиї експерти виявили різані рани. Тіло знаходилося в обвугленому стані", – нагадали копи.

Було відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство з особливою жорстокістю", яка передбачає покарання аж до довічного ув'язнення.

"Для розкриття резонансного злочину був створений штаб на чолі з начальником обласної поліції. В ході оперативно-розшукових дій працівників карного розшуку було встановлено особу загиблої. Убитій виявилася 25-річна мешканка Харківської області", – зазначив представник слідчого управління обласної поліції Андрій Шарнін.

За словами рідних, напередодні вбивства, 29 лютого, вона вийшла з дому, навіть не сказавши близьким, куди прямує. При собі у неї був рюкзак і мобільний телефон.

Після величезної роботи, проведеної співробітниками поліції, які працювали цілодобово, в селищі Пісочин були затримані двоє підозрюваних. Ними виявилися раніше судимі 30-річний житель Пісочина і 27-річний харків'янин.

"Затримані зізналися, що умисел заволодіти майном знайомої у них виник ще в середині лютого. Вони зустрілися з нею і після спільного розпивання спиртного заманили її нібито на прогулянку по берегу річки і завдали розбитою пляшкою різані рани шиї та голови", – повідомив Шарнін.

Після цього тіло сховали в трубу колектора і підпалили, а потім, заволодівши особистими речами убитої, стали ховатися – постійно змінювали місце проживання і відключили мобільні телефони.

У свою чергу, журналісти "Харків 1654" з'ясували, що мотивом вбивства стало бажання підозрюваних заволодіти мобільним телефоном жертви.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення