Переслав поштою: військовий в зоні ООС вкрав зброю

Військовослужбовцю однієї з військових частин, що наразі перебуває у районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомлено про підозру у викраденні пістолета конструкції “Макарова” в зоні проведення ООС. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на пресслужбу ДБР.

“Слідчі ДБР повідомили про підозру військовослужбовцю однієї з військових частин, що наразі знаходиться у районі проведення операції Об’єднаних сил”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що слідством встановлено, що вночі 5 червня 2020 року у місці тимчасової дислокації військової частини 21-річний старший солдат-військовослужбовець контрактник викрав пістолет конструкції “Макарова” (“ПМ”) калібру 9 мм, що належав іншому військовослужбовцю.

“В подальшому, за допомогою штик-ножа старший солдат видалив нанесені на пістолеті серію та номер та поштовим відправленням надіслав його на адресу свого знайомого, який погодився купити викрадену зброю за 8 тисяч гривень. Останній при отриманні бандеролі затриманий співробітниками Національної поліції Полтавської області, вказана зброя була вилучена та ідентифікована згідно висновків експертів”, — зазначається в повідомленні.

Таким чином, військовослужбовець підозрюється у викраденні та привласненні зброї, вчинених військовослужбовцем, в умовах особливого періоду, крім воєнного стану (ч.3ст.410 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення