Перестрілка на Франківщині: спливли несподівані деталі події

Ввечері 1 листопада на вулиці Івана Пулюя в Івано-Франківську троє чоловіків влаштували між собою перестрілку. Внаслідок чого всі учасники події зазнали поранень. Також постраждала 23-річна дівчина. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що 47-річний чоловік на вулиці Карпатській вистрілив з револьвера Флобер у 23-річну дівчину, після чого вирушив у сторону вулиці Пулюя. На цій вулиці поблизу магазина у нього виник конфлікт з двома чоловіками, 33 та 34 років.

Зловмисник витягнув револьвер та почав стріляти в бік своїх опонентів, в одного з яких виявився травматичний пістолет "Форд 17", з якого той почав стріляти у відповідь. Всі троє були оперативно затримані поліцейськими.

За даними поліції, 47-річний зловмисник отримав проникаючі вогнепальні поранення грудної клітки, голови та правої кисті, у 34-річного чоловіка виявили стороннє тіло у ділянці нижньої щелепи, а у 33-річного власника "Форда" діагностували вогнепальне проникаюче поранення лобної ділянки голови. Дівчина отримала поранення правої гомілки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення