Перетворив прибиральниць на секс-рабинь: чоловік зґвалтував, а потім змусив дівчат грати у лесбійок

У Москві РФ зварювальник обманом заманив двох прибиральниць на закинуту територію, спочатку зґвалтував їх, а потім змусив їх займатися сексом одна з одною. Про випадок повідомляють росЗМІ.

Дві дівчини знайшли підробіток біля метро – невідомий обіцяв гарну плату за прибирання приміщення. Вони приїхали на станцію, де на них чекав чоловік. Він провів дівчат на частково занедбану територію заводу, показав їм приміщення, після чого вони почали прибирання. Через якийсь час вони почули, як двері зачиняються на замок.

Чоловік наказав дівчатам роздягтися. Одразу вони не погодилися, тому замовник кілька разів ударив їх по обличчю. Потім невідомий їх зґвалтував. Після цього, продовжуючи погрози, чоловік змусив їх займатися сексом одна з одною. Зрештою, він відпустив жертв — з однією вийшов разом, а іншу відправив через головний вхід. Коли постраждалим вдалося втекти, вони одразу ж викликали поліцію.

За гарячими слідами оперативники затримали підозрюваного. Ним виявився 46-річний Віктор, який працює зварювальником. Як і дівчата, він є громадянином Киргизстану. Проти нього порушили кримінальну справу за двома статтями ("Зґвалтування" та "Насильницькі дії сексуального характеру").

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення