Першим заступником голови Фонду держмайна став депутат, який прославився оголеними знімками (фото)

 Страна

41-річний Леонід Антоненко, депутат Київської міської ради отримав нову посаду.

Його призначили першим заступником голови Фонду державного майна, а новина про нового співробітника вже з'явилася на офіційному сайті ФДМУ.

Нагадаємо, що Фонд очолює Дмитро Сенниченко.

"Леонід Антоненко має 16 років досвіду управління. Є співавтором ряду законів, зокрема про оренду і приватизацію державного та комунального майна; управління об'єктами державної власності; корпоративних угод; захисту прав інвесторів; корпоративного управління. Завдяки професійним знанням і активній громадській діяльності входив до складу робочих груп, які ініціювали і впровадили ряд реформ, а саме: реалізацію системи електронних закупівель "Prozorro. Розробка системи "VlasCom"- онлайн платформи адміністрування орендних відносин в місті Києві; створення незалежних і професійних наглядових рад при комунальних підприємствах", - йдеться в повідомленні.

Антоненко за освітою юрист. Диплом отримав в Одеській юридичній академії. Він - депутат Київської міськради VIII скликання від групи "Київська команда" (обраний від партії "Самопоміч"), з 1 грудня 2015 року - голова комісії з питань власності Київради.

Працював також директором департаменту реєстраційних питань та ліцензування Національного банку України.

Три роки тому Леонід взяв участь в конкурсі на заміщення посади голови Національної поліції, але очолити відомство йому так і не вдалося.

У липні 2019 розглядався в якості кандидата на посаду члена Антимонопольного комітету України.

Але, не дивлячись на всі свої регалії та досягнення, Леонід Антоненко відомий ще тим, що кілька років тому в Мережі з'явилися його фотографії інтимного характеру, які не обговорював тільки ледачий.

Леонід Антоненко та Владислав Варченко, фото з відкритих джерел

Відзначимо, що Леонід неодружений, дітей у нього немає. У 2017 році особистий фотоархів Антоненко став надбанням громадськості. На знімках Леонід відображений разом з Владиславом Варченко. Як писали тоді ЗМІ - його бізнес партнером, співробітником компанії Dragon Capital.

Леонід і Владислав разом на багатьох фото: готують вечерю і їдять, відпочивають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення