Петиція про захист України: росіянам можуть повністю заблокувати доступ до сервісів PayPal

З’явилась петиція з вимогою відкрити PayPal для України та заблокувати цю платіжну систему в Росії. Автор петиції адресувала її президенту США Джо Байдену та генеральному директору PayPal Дену Шульману.

Наразі PayPal лише обмежив свою діяльність у Росії. Учора повідомлялось, що PayPal заморозив можливість виводити гроші на карти російських банків, також введено заборону на реєстрацію нових користувачів.

Автор петиції закликав керівника корпорації не допустити спонсорування кровопролиття з боку агресора та втрати Україною незалежності.

У петиції йдеться про те, що PayPal відмовився допомогти Україні зібрати кошти для боротьби з вторгненням Росії та продовжує надавати свої послуги в Росії. Народ України просить Джо Байдена та Дена Шульмана відкрити PayPal для України, що дозволить підтримати українців у захисті їхньої свободи та суверенітету, і водночас блокувати платіжні послуги PayPal для Росії, доки російська агресія в Україні не буде повністю припинена і не буде відновлено справедливий порядок.

Підписати петицію можна за цим посиланням.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення