Під Бердичевом сталася пожежа на сміттєзвалищі

На Житомирщині у селі Хажин, що під Бердичевом, близько 5 годин ліквідовували пожежу на сміттєзвалищі. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

“20 вересня о 19:40 надійшло повідомлення про пожежу на сміттєзвалищі в селі Хажин Бердичівського району. По прибуттю на місце події вогнеборці встановили, що відбувається горіння сміття окремим осередками на загальній площі близько 500 кв. м. Найвища точка насипу складає 6 метрів”, — сказано у повідомленні.

Зазначається, що у зв’язку з відсутністю на території сміттєзвалища спецтехніки, глибина прогарів була невідома. Крім того, відсутність тракторів чи бульдозерів ускладнювала під’їзд пожежної техніки та доступ особового складу до окремих осередків загорання.

“Сильний вітер сприяв швидкому розповсюдженню полум’я. Упродовж всього процеса гасіння рятувальники здійснили близько 10 підвозів води з сільського ставка. Загалом зусиллями двох відділень вогнеборців пожежно-рятувальних підрозділів Бердичівського району о 21:05 пожежа локалізована, а о 00:40 повністю ліквідована”, — йдеться у повідомленні.

Так, наразі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення