Під час бійки на Вінниччині постраждало 8 поліцейських (фото, відео)

Під час сутичок у міськраді Жмерінки постраждало 8 правоохоронців.

"У Жмеринську міськраду увірвались люди в масках та намагалися завадити проведенню сесії, внаслідок чого постраждало 8 поліцейських та 4 правопорушників",-про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

За інформацією правоохоронців, під час інциденту постраждало вісім поліцейських та четверо осіб, які вчиняли правопорушення. Їм надається медична допомога. Усіх учасників події доставляють до відділення поліції для з’ясування усіх обставин

Так, 27 лютого близько 11 години у місті Жмеринці понад 20 невідомих осіб в масках увірвалися до приміщення міськради та намагалися завадити проведенню чергової сесії. До зали, де проходила сесія, їх не допустили поліцейські.

Зловмисники кидали каміння та димові шашки, пошкодили вхідні двері та меблі в приміщенні, побили вікна.

За вчинення хуліганських дій поліцейські затримали та доставили до відділу поліції 11 осіб. Правоохоронці встановлюють їх анкетні дані та відбирають пояснення. Також встановлюються особи усіх учасників події.

На місці події для документування правопорушення працює слідчо-оперативна група поліції.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Жмеринського відділу поліції. Вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення