Під час демонтажу МАФів у Києві двох поліцейських забрала "швидка" - нардеп

 УНН

Після сутичок під час демонтажу МАФів поблизу станції метро "Політехнічний інститут" у столиці в ніч на четвер двох поліцейських з ушкодженнями різного ступеня тяжкості забрав автомобіль швидкої допомоги. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Семен Семенченко, який перебував на місці події

"Завершилася "битва під КПІ", де ветерани батальйону "Донбас" і "Айдар" прийшли на допомогу підприємцям та місцевим жителям. До моменту приїзду підприємцям вдалося блокувати бульдозери, які намагалися зрівняти з землею їх торгові павільйони. З іншого боку були близько 50 "космонавтів" і приблизно стільки ж тітушок. Обидві сторони зійшлися "врукопашну", в результаті чого тітушки зламали руку літній жінці, яку після цього госпіталізували", - повідомив нардеп.

З його слів, згодом "оточення" було знято.

"Тітушки втекли, однак двоє з них були затримані. Особи були встановлені на місці. Ними виявилися співробітники Солом'янського районного відділення поліції. Обидва госпіталізовані з ушкодженнями різного ступеня тяжкості", - розповів С.Семенченко.

Він також зазначив, що на місце інциденту прибула патрульна поліція, "посприяла в розборі "польотів" і опитала очевидців та свідків.

"Вранці наші юристи проконтролюють щоб все було оформлено і нікого не "відмазали". Ветерани поїхали спати. Тітушок-поліцейських відвезла "швидка". Я вилучив документи у обох сторін конфлікту для складання депутатських запитів. Зброя і посвідчення передані слідчо-оперативної групи патрульної поліції", - додав депутат.

Нагадаємо, у ніч на 22 грудня під час демонтажу МАФів в Києві відбулася сутичка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення