Під час обміну валют: у столиці чоловік ошукав пенсіонера (фото, відео)

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який ошукав пенсіонера. Про це повідомляє місцева поліція.

Під час відпрацювання території Оболонського району на вулиці Полярній до правоохоронців звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що кілька хвилин тому невідомий заволодів його грошима. 74-річний потерпілий надав детальний опис зловмисника, за яким співробітники поліції оперативно розшукали його та затримали.

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, пенсіонер прямував до пункт обміну валют, але на вході до нього підійшов незнайомець та запропонував обміняти долари на гривні за більш вигідним курсом:

«Чоловіки зайшли до приміщення, де пенсіонер передав невідомому 100 доларів США, а натомість отримав 2800 гривень. Далі незнайомець, нібито під приводом перевірки суми виданих грошей, взяв у відвідувача гривні та згодом їх повернув. Однак не всю суму, а лише половину, оскільки більшість грошей він приховав та віддав лише 400 гривень дрібними купюрами. Дії зловмисника зафіксувала камера відеонагляду, яка встановлена у приміщенні пункту, а відтак вилучені записи ми долучили до матеріалів кримінального провадження».

Правопорушником виявився 52-річний мешканець Київщини. Чоловік раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за різні злочини.

Дізнавач Оболонського управління поліції повідомив затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення