Під час потрійної ДТП у Дніпрі загинули люди (фото, відео)

У понеділок о 18:49 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Маршала Малиновського у місті Дніпро. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що внаслідок зіткнення трьох легкових автомобілів Opel Omega, Daewoo Lanos та Daewoo Sens, загинуло 2 особи: водій автомобіля Opel Omega, громадянин 1980 року народження та пасажирка даного автомобіля, громадянка 1988 року народження, та постраждав водій автомобіля Daewoo Lanos громадянин 1989 року народження, якого працівники швидкої медичної допомоги госпіталізували до міської лікарні № 6 міста Дніпро.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту розрізали конструкції автомобіля Opel Omega та вилучили тіла загиблих. З проїжджої частини дороги змито пальне.

До місця події було залучено 10 людей особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної та аварійно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Відео розмістив Информатор на своїй сторніці у Фейсбук

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення