Під час пожежі у Білій Церкві постраждало 4 людей: рятувальник-у важкому стані

3 травня, о 17.46 год. до Білоцерківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в промзоні міста в одному зі складських приміщень сталося займання цистерни з невідомою речовиною. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області

На місці події одразу прибули слідчо-оперативна група, рятувальники. Встановлено, що складське приміщення орендоване для роздрібної та оптової торгівлі лакофарбовою продукцією.

Поки що з невстановлених причин з цистерни, яка була наповнена невідомою речовиною, зірвало кришку, яка пролетіла майже 200 м і на території сусіднього підприємства травмувала працівницю.

Після чого сталося загорання ємкості. У результаті пожежі дві працівниці складу отримали термічні опіки різного ступеня тяжкості. Одна з них з тяжкими опіками знаходиться в реанімаційному відділенні лікарні.

Також під час ліквідації пожежі постраждав рятувальник – отруївся продуктами горіння. Зараз за його життя борються медичні працівники.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі, якою заподіяно шкоду здоров'ю людей або майнову шкоду у великому розмірі). Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення