Під час продажу: на Київщині аферисти заволоділи автівкою (відео)

Поліцейські Обухівщини затримали жінку та чоловіка, які шляхом обману заволоділи автівкою. Про це повідомляє місцева поліція.

Заздалегідь спланувавши аферу та розподіливши ролі, цивільна пара домовилась із 34-річним чоловіком про купівлю автомобіля «Fiat Punto» в селі Хотів Обухівського району. Зустрівшись пізно ввечері, аферисти ввели в оману продавця, розрахувались підробленими грошовими коштами та заволоділи автівкою. Своїми діями зловмисники завдали збитків потерпілому на суму 1100 доларів США.

Злочинну діяльність аферистів задокументували співробітники відділу поліції №1 (м. Васильків) Обухівського районного управління поліції.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців, за «гарячим слідом» зловмисників виявлено в селі Тарасівка Фастівського району.

35-річного чоловіка та 27-річну жінку, мешканців Боярки затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Затримані раніше вже мали проблеми із законом за скоєння майнових злочинів.

Правоохоронці провели невідкладний обшук в автомобілі та помешканні фігурантів. Поліцейські вилучили комп’ютер та принтер, підроблені паспорти, водійські посвідчення та грошові кошти. Речові докази направлено на проведення відповідних експертиз.

Крім цього, викрадену автівку та автомобіль «Mitsubishi», на якому пересувались затримані, поміщено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Наразі слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили аферистам про підозру за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманим у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення