Під час спецоперації в Авдіївці затримали близько 100 осіб

 Канал 112

В ході антидиверсионной спецоперації з виявлення сепаратистів в Авдіївці Донецької області були затримані близько 100 осіб, більшість з яких вже відпущені. Про це повідомив радник голови Служби безпеки Юрій Тандем в ефірі телеканалу "112 Україна".

"В Авдіївці Донецької області поблизу лінії зіткнення представниками МВС, Міноборони, а також співробітниками СБУ були проведені профілактичні, противодиверсионные і антидиверсионные дії. Були відпрацьовані місця можливого знаходження бойовиків і членів незаконних військових формувань. В результаті заходу було затримано близько 100 осіб, серед них 3 особи підозрюються у незаконній діяльності в складі диверсійно-розвідувальних груп. Також 1 людина підозрюється в причетності до діяльності іноземної спецслужби", - сказав Тандем.

За його словами, подібні спецоперації будуть проходити в тих місцях, де це необхідно.

"Ми робимо все, щоб профілактичні дії мали результат", - додав він. Тандем також повідомив, що у затриманих було вилучено незаконну зброю і з ними провели "певні заходи".

"Більшість цих людей відпущені після цих заходів, затримано декілька осіб, про яких я вже сказав, з їх затримання буде відкрито кримінальне провадження", - пояснив він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення