Під час заворушень біля розтрощеного столичного ринку постраждали 5 людей

 Depo

В результаті конфлікту через демонтаж кіосків на вулиці Ревуцького в Києві постраждали 5 осіб

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

"На даний момент в столичну поліцію від лікарів надійшло 5 повідомлень про постраждалих. Проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що на даний момент ситуація стабілізована.

За попередньою інформацією, конфлікт виник між орендарями землі і підприємцями.

"На місці події, за попередньою інформацією, з'ясувалося, що конфлікт виник між представниками ринку та суспільства, яке орендує землю. Орендар найняв людей і привіз будівельну техніку для встановлення паркану. На це підприємці почали зводити барикади. У результаті виник конфлікт, почалася штовханина, в хід пішли цеглу та вогнегасники. Також були спроби заблокувати рух", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні у Києві на розтрощеному ринку, який розташований по вулиці Ревуцького 40, почалися протистояння. Пізніше десятки спецпризначенців прибули на знесений столичний ринок.

Додамо, за останній тиждень у Києві відбулося кілька скандальних знесень МАФів. Так, на Оболоні знесли цілий ринок, а згодом кіоски також знесли і на Троєщині. Також 4 грудня біля станції метро "Політехнічний інститут" у Києві знесли частину МАФів.

Наразі у київських торговців паніка: бояться нової хвилі трощення МАФів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення